Hvad tilbyder vi?

Gennemgang af købsaftale og tilhørende dokumenter samt komplet juridisk sagsbehandling

I forbindelse med købsaftalen gennemgås alle relevante dokumenter, herunder servitutter, som kan være indskrænkende, kommunale dokumenter, dokumenter fra diverse foreninger, lokalplaner mm. Dette danner alt sammen grundlag for at sikre dig en professionel og grundig køberrådgivning, så du opnår et trygt boligkøb fra
A – Z.

Udover ovenstående står vi for herunder udarbejdelse af dokumenter, berigtigelse, afslutning af handlen samt skøde og refusionsopgørelse. 

Prisforhandling

Når du kigger på boliger, har de en udbudspris, som kan betragtes som sælgers tilbud til en potentiel køber. I mange tilfælde kan vi tilbyde at stå for at forhandle prisen på boligen, så vi sikrer dig den bedste pris. 

Her hjælper vi med den rette strategi og øvrige nødvendige undersøgelser og overvejelser i forbindelse med en prisforhandling. Vi lægger os 100% i selen for at opnå den bedst mulige pris for dig som køber, og varetager udelukkende din interesse i forhandlingen.

Fordelen for dig ved at benytte en professionel køberrådgiver, er, at du – udover at slippe for en masse bekymringer – har mulighed for at spare mange penge på huskøbet. Lige præcis området omkring forhandling af prisen er et af vores spidskompetenceområder. Her er det af afgørende betydning, at vi har mange års erfaring fra sælgers side af bordet også – vi kender faldgruberne, forhandlingsmulighederne og er derfor i stand til at lægge en egnet strategi herfor.

 Alt i forbindelse med ejendomshandlen klares med din køberrådgiver, og en boligadvokat er således unødvendig.