Hvorfor vælge en køberrådgiver?

En køberrådgiver har spidskompetencer indenfor netop ejendomshandel, og er også uddannet ejendomsmægler, og har derfor stor erfaring for, hvordan boligmarkedet og bolighandler er skruet sammen – på begge sider af bordet.

En køberrådgiver er din personlige rådgiver og sparringspartner gennem et helt forløb omkring boligkøb. Dvs. du har også mulighed for at søge sparring og rådgivning inden der udarbejdes købsaftale på en ejendom, herunder vurdering af evt. mulig prisforhandling på ejendommen til stor økonomisk fordel, da en køberrådgiver i de fleste tilfælde kan opnå bedre forhandlingsresultater end boligkøberen selv.

For dig Som køber, gør det, at du vil opleve en stor tryghed gennem hele forløbet, og du har samme rådgiver ved din side fra den spæde begyndelse og frem til nøgleoverdragelsen.

Hos Boligkompagniet får du en personlig køberrådgiver som i mange tilfælde er tilgængelig såvel aften som i weekender. Når man er i gang med at købe bolig, opstår der jævnligt spørgsmål, som det er vigtigt, man kan få svar på hurtigst muligt.